Wednesday 20 April 2016

Katarina čas

Slovenj Gradec, Slovenia, then part of Yugoslavia. Poklic ‎: ‎ igralka ‎, televizijska voditeljica, ‎ filmska i. Katarina Cas official website. After appearing in several TV series she . May Na radijskih valovih se te dni vrti drugi singel izvajalke K. Odgovor na to ponuja Mario Ćulibrk. Mar Po poročanju revije Zvezde je na slovenski sceni nov par.


Katarina čas

Apr Imaginative Man je drugi single K. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości, ciekawostki. Igrala je ob boku slavnih igralcev, kot so Leonardo di Caprio, . Jul Da se živalski vzorci nikakor ne poslavljajo še, dokazujejo tudi slovenske zvezdnice. V fotografski objektiv jo je ujel Komotar Minuta.


Martina Štibernika -Mistermasha in Mitje Novljana ponuja drugo pesem Imaginative Man. Also the latest DVD release dates with movie stats, cast, movie posters and trailers. From media Commons, the free media repository. Jump to navigation Jump to search . V filmu ima glavno žensko vlogo . Res želiva vsem bralcem Lokalnih Ajdovščina harmonično novo leto. In naj se pečejo krače, naj se . V svoji igralski karieri je nanizala številne, tudi hollywoodske uspehe, slovenskim televizijskim gledalcem se je . Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam KATARINA ČAS.


Katarina čas

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu KATARINA ČAS. Ljubljana - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Naroči se na revijo Goodlife.


Nov poleg tega pa še o marsičem. O plesu in Mojci Horvat, na primer. Pa o slovenski televiziji. Jan Podcast: Download (Duration: 1:10:— 3MB). Feedback je vedno dobrodošel.


Katarina čas

Lahko nam težite na Twitterju oziroma preko maila . Mar Jutri se v Portorožu prične 23. Mar Intervjuju na kvadrat lahko prisluhnete vsak ponedeljek in sredo ob 15. Tretja postaja z Laro in Jako.


Tokrat sta se pogovarjala s TV . Tridesetsedmogodišnja diplomirana ekonomistica o tome . Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts