Monday 4 June 2018

Kaupparekisteri tietopalvelut

Kaupparekisteri tietopalvelut

Trade Register information services. YTJ-yrityshaussa voit hakea yritysten perustietoja Y-tunnuksella. Yritysten tietojen hakeminen on maksutonta.


Kaupparekisteri tietopalvelut

PRH ja Verohallinto yhdessä ylläpitävät . Osakeyhtiöiden, kommandiittiyhtiöiden, avoimien yhtiöiden ja osuuskuntien on aina ilmoittauduttava kaupparekisteriin. Yksityisten elinkeinonharjoittajien . Hae tarkasti annetulla hakusanalla. Virre-tietopalvelusta saat helposti viralliset rekisteritiedot yrityksistä, säätiöistä ja yrityskiinnityksistä.


Patentti- ja rekisterihallituksen eli PRH:n hallinnoima kaupparekisteri on virallinen sekä. Virre on verkossa maksullinen, mutta paikan päällä Helsingin Sörnäisissä tietoja voi tutkia. PRH:n Virre- tietopalvelusta voi etsiä yritysten kaupparekisteritietoja . Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä: Y-tunnus tullut voimaan, 22. Rekisteri, Alkaen, Päättyen, Lähde. Asiointioikeuden tietopalveluihin käyttäjä saa joko suoraan kaupparekisterin tietojen perusteella tai suomi.


Myös yksittäinen osakas . Kerro, mitä asiakirjoja pyydät (esimerkiksi kaupparekisteritiedot ). YTJ- tietopalvelun tietoja yksityiskohtaisempaa tietoa saa maksullisesta . Tosiasiallisten edunsaajien tiedot kerätään kaupparekisteriin. Julkistamisdirektiivin mukaan tietopalvelua on tarjottava asiakkaan . Lainsäädäntö ja käytäntö. Tilinpäätöstietojen toimittaminen verohallinnolle ja kaupparekisteriin. Apr ja perusteltua tarvetta henkilötietojen saantiin kaupparekisteristä ja mihin. Yhdistysrekisterin tietopalvelut.


May Työryhmämuistiossa käsitellään perusteellisesti kaupparekisterin henkilötietoja. Tietojen keräämisen taustalla . Kaupparekisteriin ilmoitettava toimiala ja verohallintoon ilmoitettava . Feb Edunsaajien rekisteröinnin ja tietopalvelun toteuttamiseksi Patentti- ja. Apr Rajapinta on tarkoitettu yksittäisten kaupparekisteriin tai säätiörekisteriin. Tilinpäätöksiä voi hakea myös kaupparekisterin tietopalvelu Virrestä. Jul PRH:n kaupparekisteriin on tehtävä ilmoitus edunsaajajista eli henkilöistä joilla on yli :n.


Täytä tietopalvelun tilauslomake, jonka perusteella tehdään sopimus. Mar PRH voi poistaa toimivankin yrityksen kaupparekisteristä , jos yritys. May Jatkossa viranomaiset hankaisivat kaupparekisteriotteen tai vastaavat tiedot maksutta kaupparekisterin sähköisestä tietopalvelusta (Virre).


Jul Uusi velvoite yrityksille: omistajatiedot kaupparekisteriin 1. PRH kehittää edunsaajista annettavaa tietopalvelua vaiheittain.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts